Horsch vult gamma gedragen zaaimachines verder aan

Horsch, dat met de Express KR/TD al een gedragen zaaimachine had, vult dit gamma verder aan met de Taro HD. De pneumatische zaaimachine is 6 meter breed en opklapbaar.

De Horsch Taro HD bestaat uit een vorenpakker met rubberen banden over de hele breedte, het zaaien gebeurt door middel van een PowerDisc zaaibalk. De machine is uitgerust met 36 zaaielementen met schijven, de rijafstand bedraagt 16,7 cm. Om de zaaibalk van het nodige zaad te voorzien raadt Horsch een Partner in frontaanbouw aan. Deze zaadtank bestaat in 2 versies,  Partner 1600 FT (1 tank, 1.600 liter) of de Partner 2000 FT (2 tanks, 2.200 liter gecombineerd).

De Taro HD kan alleen gebruikt worden, maar kan ook gemonteerd worden op bijvoorbeeld een rotoreg. Montage gebeurt door middel van Cat III driepunts-inrichting.

YouTube player
%d bloggers liken dit: