Hectares Magazine 2020-01

Het eerste Hectares Magazine is er. Een nieuwe aanpak, met 1 doel, u als lezer iets bijbrengen. Met de nadruk op digitaal. Leesbaar op PC, tablet of smartphone, met links naar externe informatie om kennis optimaal te delen. In het eerste nummer hebben we het onder meer over 25 jaar Vario rijden met Fendt, het gevaar van mestgassen en het potentieel van soja onder folie. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden voor digitalisering van de werkplaats en zetten we 2 vrouwen in de landbouw in de kijker. Bas en Yorick vertellen over hun avonturen bij het werken in Amerika en Australië en wat wordt er van getoonde concepten werkelijkheid? Wil u graag als eerste op de hoogte gehouden worden van ons volgend nummer? Laat dan uw e-mailadres hieronder na.

Inschrijven
Kies alle manieren waarop u wilt horen van Hectares.be:


* – verplicht veld

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.
We gebruiken Mailchimp als marketingplatform. Door in te schrijven geeft u de toelating dat uw informatie naar Mailchimp gestuurd wordt voor verwerking. Klik hier voor het Mailchimp Privacy Statement
%d bloggers liken dit: