Merlo gaat elektrisch met E-Worker

Merlo zet een stap in de groene richting met de introductie van de E-Worker. Deze volledige elektrische verreiker is de ideale partner voor werken in gesloten ruimtes of op plekken waar lawaai of uitlaatgassen storend kunnen zijn. De E-Worker bestaat in 2 en 4-wielaandrijving en kan maximaal 2,5 ton heffen.

De Merlo E-Worker is verkrijgbaar in 3 types, de kleinste heeft 2-wielaandrijving en beschikt over 60 pk, de grotere uitvoering is verkrijgbaar in 2- en 4-wielaandrijving en beschikt over 90 pk. Alle modellen kunnen maximaal 2,5 ton heffen en hebben een maximale hefhoogte van 4,8 meter (max 1,5 ton op deze hoogte). Een batterijpack met een autonomie van 8 uur levert energie een de wielaandrijving en de hydrauliekpompen. Opladen duurt ongeveer 3 uur.

De compacte E-Worker is in 2-wielaandrijving 1,5 meter breed, in 4-wielaandrijving komt daar iets meer dan 10 cm bij. Hij is lager dan 2 meter, ideaal voor in stallen met een laag plafond of lage doorgangen. Leeg weegt de verreiker 4,5 ton.

De Merlo E-Worker wordt verwacht in de loop van 2021.

 

%d bloggers liken dit: