Lemken beperkt aantal schermen in cabine

LEMKEN_iQblue_Weeder (low res)

Lemken heeft met de software ‘iQblue Weeder’ een oplossing ontwikkeld waarmee landbouwers met een schoffelmachine met camerabesturing en sectieschakeling slechts één terminal nodig hebben voor de complete besturing. Voorheen was er een aparte terminal nodig voor de sectiebesturing en een tweede terminal voor de camerabeelden en de instellingen van de schoffelmachine. 

Met de ‘iQblue Weeder’-software combineert Lemken de complete besturing van de schoffelmachine, inclusief sectiebesturing en camerabeelden, in één ISOBUS-systeem. Zo volstaat het om een CCI 800 of 1200 terminal te voorzien in de cabine, wat resulteert in een voordelige, praktische en overzichtelijke oplossing voor de gebruiker. Bediening is ook mogelijk via de joystick van de CCI of van de trekker. Automatische machine-updates zijn mogelijk, waardoor de machine altijd up-to-date is. Onderhoud en foutoplossingen kunnen op afstand worden uitgevoerd en De nieuwe instellingen na een update zijn vervolgens onmiddellijk zichtbaar op het camerabeeld, zodat deze kunnen worden gecontroleerd en indien nodig aangepast. De menustructuur is intuïtief en voldoet aan Lemken-normen.

 

%d bloggers liken dit: