Packo Agri exclusief importeur voor Bergmann in België

Packo Agri is vanaf 1 januari 2024 exclusieve importeur voor heel België voor het volledige productengamma van Bergmann. Voorheen was dit enkel voor Vlaanderen zo.  

Packo Agri is sinds 2020 reeds importeur van de Bergmann producten voor Vlaanderen. Dit importeurschap is vanaf 1 januari 2024 uitgebreid tot het hele grondgebied van België. Als Premium merk past Bergmann perfect in de visie van Packo Agri, namelijk het aanbieden van hoogwaardige en future proof machines met een lange levensduur. Samen met zijn erkende dealers wil het bedrijf oplossingen aanbieden waarmee de gebruikers klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Door de technologische vooruitgang die Bergmann aanbiedt, past deze fabrikant perfect binnen deze logica.

%d bloggers liken dit: