Fliegl introduceert nieuwe tandemkipper

Fliegl breidt hun gamma kippers uit met de TMK 279, een tandemkipper met een MTM van 24 ton. De kipper heeft een maximale inhoud van 40 m³. De TMK 279 is standaard voorzien van flinke 710-banden op 30.5 velgen.

De Fliegl TMK 279 is een volumekipper op tandemonderstel. Standaard is de bak 31m³ groot, met opzetschotten wordt dit 40m³. Een mooie oversteek achteraan maakt de kipper ook geschikt voor het lossen van aardappelen, wortelen en dergelijke in stortbakken. De aanhangwagen heeft een hydraulisch geveerd chassis en staat standaard op banden van 710/50R30.5.  De TMK 279 is goedgekeurd voor snelheden tot 40 km/u. Om de lading te beveiligen kan de kipper uitgerust worden met een afrolbaar dekzeil, dat vanaf de grond kan worden bediend, of het Fliegl Speed Cover-rolnet.

 

%d bloggers liken dit: