Nieuwe BKT band voor tankers, kippers en andere aanhangwagens

Met de nieuwe Ridemax FL 615 richt BKT zich op de (zwaardere) aanhangwagens zoals mengmesttanks, stalmeststrooiers en silagewagens. De nieuwe band combineert lage rolweerstand met een hoog draagvermogen.

De BKT Ridemax FL 615 heeft een structuur met stalen gordels die een hoge lekbestendigheid, duurzaamheid en een hoog draagvermogen biedt. De afgeronde bandschouder en het grote contactoppervlak zorgen voor minder bodemverdichting, wat de band maakt voor werkzaamheden op grasland. De nieuwe band kent een lage rolweerstand en is zelfreinigend waardoor hij bijzonder geschikt voor transporttoepassingen met zware lasten en gewichten.

De BKT Ridemax FL 615 is voorlopig enkel verkrijgbaar in de maat 800/65 R 32.

%d bloggers liken dit: