De aardappelsector is in continue evolutie. Op Interpom worden de laatste innovaties in de kijker gezet door middel van de handige Innovation Tour. We lijsten de innovaties op gebied van techniek en mechanisatie voor jullie op.

Zowel bij  Agrifac als Horsch wordt de rijenbespuiting uitgelicht. Eveneens op gebied van gewasbescherming toont Hilaire Van der Haeghe de Amazone Smart Sprayer UX, die Bosch cameratechnologie en Xarvio beeldverwerking integreert om zo het gebruik van herbiciden tot 70% te verminderen. Packo Agri toont op hun stand zowel de innovatieve manier van loofdoding met de Nucrop als de Einböck Aerostar Fusion wiedeg. Op gebied van innovaties bij planten van aardappelen kan je bij Dewulf de Structural 4000 snarenpootmachines met Smart Float van dichtbij gaan bekijken. AVR maakt dan weer met de nieuwe Clean&Go bunker deel uit van de Innovation Tour. Grimme is goed voor 2 innovaties, enerzijds de Store Matic Pro bij het stockeren van aardappelen, anderzijds met de Select 200 getrokken wagenrooier. De Lille toont de Merlo EWorker elektrische verreiker. Vegniek heeft een gloednieuwe elektrische Selectron selectiewagen op hun stand staan, en Wifo-Anema toont de DSD-Z-300 smart sideshift voor schoffelmachines zonder eigen besturing.

Interpom gaat door van 27 tot en met 29 november in Kortrijk Expo.
Tickets kunnen online aangevraagd worden: Klik hier

%d bloggers liken dit: