SIMA uitgesteld tot februari 2021

Kort na de editie van 2019 kwam de organisatie van SIMA met het nieuws dat de beurs voortaan in november tijdens de even jaren zou plaatsvinden. De uitbraak van de corona-crisis dwingt de beursorganisatie nu éénmalig tot het behouden van de gekende periode, februari 2021.

“Op verzoek van een groot aantal exposanten en spelers uit de landbouwmechanisatie sector, die door de medische en economische crisis bijzonder worden benadeeld, zal de volgende editie van SIMA terug plaatsvinden op de gekende data in februari 2021 (van zondag 21 tot donderdag 25 februari 2021). Dit uitzonderlijk uitstel verzaakt niet aan de nieuwe ambities van de beurs en de keuze om in de toekomst de beurs te laten plaatsvinden in de herfst van de even jaren. De volgende editie na 2021 zal dus plaatsvinden in november 2022 (van zondag 6 tot dinsdag 10 november 2022). ”

Door de keuze voor een nieuwe datum hadden een aantal exposanten afgehaakt voor de beurs van dit jaar. Met het uitstel kan het idee voor een nieuw beursmoment misschien rijpen en springen de afgehaakte exposanten toch terug mee op de kar.

%d bloggers liken dit: