Packo Agri nieuwe importeur Bergmann voor Vlaanderen

Packo Agri is door Bergmann aangesteld als importeur voor Vlaanderen.  De groep Royal Reesink, waartoe Packo Agri behoort, verdeelt deze machines sedert 2008 in Nederland via haar dochtermaatschappij Reesink Agri. 

Het familiebedrijf Ludwig Bergmann GmbH, gevestigd in Goldenstedt (Nedersaksen), werd gesticht in 1896 en maakt opraapwagens en mestverspreiders. Ook silagewagens en overlaadwagens voor zowel granen, kunstmest als suikerbieten behoren tot het gamma. Ten slotte biedt Bergmann ook een snelwsissel cargo-systeem aan, met verschillende opbouwmogelijkheden voor transport, mestverspreiding en silage.

De verdeling van Bergmann in Vlaanderen was voor Packo Agri een logische stap. Enerzijds is dit gamma een perfecte aanvulling op haar reeds bestaande aanbod landbouwmachines. Anderzijds kan Packo Agri met de komst van Bergmann nu niet alleen een volledige oogstlijn aanbieden voor de moderne landbouwer en loonwerker, maar ook een passende oplossing voorstellen op het vlak van silagetransport en overlaadwagens en op het vlak van het universeel en homogeen verspreiden van organische producten.

YouTube player

Coverfoto: Axfarmprod
Gallerij: Jens Kusters

 

%d bloggers liken dit: