Op reis naar…Canada

Canada 2020

15-daagse reis naar Canada; Ontario, Saskatchewan & Alberta 

Met bezoek aan:

  • grote akkerbouwbedrijven (o.a. aardappels, graan, zaaikoolzaad, rotatiegewassen)
  • melk- en vleesveebedrijven, fabrieken, Hutterites
  • natuurpark Waterton en de Niagara watervallen

Deze reis gaat door de provincies Ontario, Saskatchewan en Alberta. Van de hoge Rocky Mountains tot de uitgestrekte prairies waar u de mooiste akkers vindt met diverse gewassen. Met een beetje geluk wordt er op diverse plaatsen nog volop geoogst en kan het zo voorkomen dat we de eerste verse sneeuw zien vallen in de bergen.

Naast aandacht voor de landbouw bezoeken we de mooiste natuurparken. In een korte tijd krijgt u een goede indruk van een deel van Canada en hoort u wat onze landgenoten heeft bewogen de oceaan over te steken om hier het avontuur aan te gaan.

Van 22 augustus tot en met 5 september 2020

Meer info en planning vindt u op de website van Trekkerreizen

%d bloggers liken dit: