Met de MultiHub voegt Lemken een veelzijdige en economische minizaaimachine toe aan hun gamma. De MultiHub kan opgebouwd worden op cultivatoren of zaaimachines en kan gebruikt worden voor het zaaien van vanggewassen, fijne zaden of het strooien van granulaten of slakkenkorrels. De zaaimachine/strooier bestaat in 2 varianten en wordt via ISOBUS bestuurd.

De Lemken MultiHub is een opbouwzaaimachine die zowel op cultivatoren en schijveneggen als op zaaimachines kan opgebouwd worden. De machine bestaat met een kuipinhoud van 200 of 500 liter, de ventilator die de kuip volledig onder druk zet wordt hydraulisch aangedreven, de zaaias wordt elektrisch aangedreven. De machine wordt via ISOBUS bediend en is voorzien van sectieschakeling. Voor de verdeling van het zaad of granulaat is de MultiHub uitgerust met een zelfde verdeelkop als de Lemken Solitair9. Bij het gebruik op een zaaimachine heeft de MultiHub hetzelfde aantal secties als de zaaimachine. De MultiHub wordt dan in de bedieningsinterface geïntegreerd als extra zaai-eenheid. Wanneer de MultiHub met een machine voor de bodembewerking wordt gebruikt, kan met twee secties worden gewerkt, en voor grotere werkbreedten zelfs met vier secties.

De MultiHub is vanaf de zomer van 2024 in beperkte oplage verkrijgbaar.

%d bloggers liken dit: