Farmstore neemt Bélair Zero Graze op in programma

Het Nederlandse Farmstore gaat voortaan de Bélair Zero Graze maaiwagens verdelen in de Benelux. Met deze maaiwagens is het mogelijk om dagelijks vers gras in de stal te voeren.

Hoewel het voeren van vers gras in de stal (stalvoeren) de nodige voordelen kent, is het systeem ongekend in België. In landen als Frankrijk en Ierland is het een praktijk die al veel meer toegepast wordt. Bij stalvoeren wordt vers gras gemaaid en meteen door middel van een opraapwagen verzameld en in de stal voor de dieren gebracht. Bélair Zero Graze maaiwagens combineren maaien en laden en maken een budgetvriendelijke manier van voeren mogelijk. De eiwit benutting van vers gras is ook hoger dan bij kuilgras.

Farmstore liet op de Foire de Libramont al foto’s zien van de Bélair maaiwagens en kreeg hier positieve feedback op. Met de toevoeging van het merk aan het Farmstore portfolio zet de firma verder door in hun groeiplan.

YouTube player
%d bloggers liken dit: