Ploeger gaat vanaf 2023 verder onder de naam Oxbo. De afgelopen jaren werden de producten van de Ploeger Oxbo Group onder de eigen merknamen (Oxbo, Ploeger, Bourgoin & FMC) verdeeld. Met eenzelfde naam voor alle merken van de groep wordt een globale vertegenwoordiging mogelijk.

De keuze voor Oxbo als enige en globale merknaam illustreert het streven van het bedrijf om voort te bouwen op gedeelde waarden en op een gedeelde visie op de toekomst van de landbouw. Onder het Oxbo-merk zal het bedrijf doorgaan met het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën die extra waarde bieden aan zijn klanten en met het ondersteunen van alle klanten over de hele wereld als één team. De overgang naar het Oxbo-merk markeert de laatste mijlpaal van een langetermijnfocus om de organisatie beter af te stemmen op de toekomstige behoeften van een wereldwijd klantenbestand en tegelijkertijd een gedeelde passie voor landbouw en een streven naar partnerschap te benadrukken.

“Al onze merken vertegenwoordigen een lange en rijke geschiedenis van productontwikkeling, innovatie en klantgerichtheid”, zegt Roel Zeevat, CEO van Oxbo. “Al tientallen jaren onderscheiden onze medewerkers over de hele wereld ons, omdat we elke dag onze merkbelofte waarmaken. Als één Oxbo-team streven we ernaar de duidelijke keuze te zijn voor speciale oogst- en gecontroleerde toepassingstechnologieën.”

De nieuwe huisstijl zal wereldwijd worden ingevoerd voor de producten van modeljaar 2023. De verbeterde website zal een verbeterde ervaring en één enkel punt van informatie bieden voor alle klanten over de hele wereld.

 

%d bloggers liken dit: