BKT breidt MultiMax lijn verder uit

BKT voegt met de MP 538 een nieuw model band toe aan de MultiMax lijn. Daarnaast worden andere modellen in de MultiMax lijn binnenkort verkrijgbaar in extra maten.

De MultiMax MP 538 is een nieuwe agro-industriële band die ontworpen is voor verschillende soorten machines en toepassingen zoals wielladers en verreikers maar ook werktuigdragers en veegmachines voor wegonderhoud. BKT ontwierp een specifiek loopvlakpatroon voor een uitstekende tractie, ook op gladde oppervlakken. De MT 538 kan, dankzij de sterke stalen gordel, zware lasten dragen bij hoge snelheden. De MultiMax MP 538 is momenteel verkrijgbaar in de maat 405/70 R 20 MPT.

Naast de nieuwe MP 538 breidt BKT de MultiMax-reeks verder uit met twee nieuwe maten voor de MP 540: 335/80 R 18 en 365/80 R 20. De MP 540 is een multifunctionele band (MPT) bestemd voor universele voertuigen zoals verreikers, wielladers en werktuigdragers. De belangrijkste kenmerken zijn de uitstekende lekbestendigheid en de efficiënte prestaties op harde ondergrond en asfalt. De band onderscheidt zich door toptractie en een robuust karkas dat het mogelijk maakt zware lasten te dragen bij hoge snelheden.

%d bloggers liken dit: