2e editie van Demo Days in aantocht

De tweede editie van DEMO DAYS is in aantocht. Op 3 & 4 september kunt u meer dan 100 werkende machines komen ontdekken op de Terril Saint-Antoine in Boussu.

DEMO DAYS is een professioneel evenement en focust op de gebruiker van de machines. De machinist is diegene die dagelijks de machine moet gebruiken. Het testen of zien van demonstraties van de verschillende merken zorgt voor de aankoop van het juiste merk met de juiste specificaties. DEMO DAYS is dus de place to be waar u machines live aan het werk kan zien of zelf achter het stuur kan kruipen van de verschillende merken.

Meer dan 100 werkende (graaf)machines, trucks, kippers, breek- en zeefinstallaties en ander materieel live aan het werk zien? Of ze zelf ook testen?

Surf naar www.demodays2022.be en registreer als bezoeker met de code HCT2208
U ontvangt uw bevestigingsmail met toegangsbadge. Met deze code kunt u ook gezinsleden of collega’s registreren.

TERRIL SAINT-ANTOINE
De Terril van Saint-Antoine is een terril gelegen in de gemeentes Boussu en Dour in de provincie Henegouwen. Het terrein bestaat eigenlijk uit (schalie) gesteente welk geruimd is tot op grote diepte. De laatste mijnbouw activiteiten dateren van de jaren ’60 en dat maakt dat we werken op een zeer stabiel terrein. Tot 2012 was er, op een deel van de terril, nog de verwerking van grote volumes schalie gesteente. Nu baadt de volledige zone in rust.

Met een oppervlakte van meer dan 33 hectare strekt de terril zich uit over een lengte van meer dan 1km. Het hoogste punt is 60m (121m boven zeeniveau) en geeft een panoramisch uitzicht over de streek.

Wanneer?
Zaterdag 3 september 2022: 9u – 17u
Zondag 4 september 2022: 9u – 17u

Waar?
Terril Saint-Antoine
GPS: Rue de la Machine à Feu – Dour

Volg de signalisatie vanaf de afrit

Laarzen of veiligheidsschoenen worden sterk aanbevolen!

De Demo Zone is heel uitgestrekt en heeft geen vaste wandelpaden. Het bezoekersparcours is bijna 3 km lang en heeft hellingen op rotsachtige ondergrond tot 20%. Vermijd zeker open en onstevig schoeisel. Het terrein is niet toegankelijk voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en kinderwagens.

 

Facebook: @DemodaysBE
Meer informatie: www.demodays2022.be

%d bloggers liken dit: