Eenvoudig Krone onderdelen opzoeken en bestellen via Agroparts

Krone en Agroparts gaan een samenwerking aan, waarbij de onderdelencatalogus van de Krone machines online te raadplegen zijn. Dankzij “agroparts Mobile” app kunnen onderdelen ook opgezocht worden zonder internetconnectie.

Met de steeds verder gaande digitalisering is het opzoeken van onderdelen in het veld een gangbare praktijk geworden. Een slechte netwerkconnectie kan dan wel eens roet in het eten gooien. “agroparts Mobile” biedt de mogelijkheid om onderdelencatalogussen ook offline te raadplegen en volledige reserve-onderdelenlijsten op te vragen. De catalogussen zijn speciaal voor mobiele apparateb ontwikkeld, zodat gezochte onderdelen snel kunnen gevonden en in het virtuele winkelmandje geplaatst worden, ook zonder mobiel bereik. Zodra er weer een internetverbinding is, wordt de e-mail met de bestelling of offerteaanvraag van bijvoorbeeld de servicemedewerker ter plaatse of van de klant zelf naar de desbetreffende dealer gemaild.

In de nieuwe “agroparts Mobile” app kunnen gebruikers ook een individuele catalogus van zijn of haar complete machinepark aanmaken, die eveneens offline beschikbaar is. Daarmee heeft hij of zij altijd de volledige documentatie voor wat betreft reserveonderdelen te allen tijde ter beschikking, of het nu thuis, in de werkplaats of op het veld is. Het gebruik van de nieuwe agroparts Mobile app is mogelijk op de gangbare iOS en Android besturingssystemen en kan gedownload worden in de desbetreffende appstore. Meer informatie is te vinden op www.agroparts.com, zie daarvoor “agroparts Mobile”.

%d bloggers liken dit: