Homburg Holland breidt dealerstructuur uit in Nederland en België

Homburg Holland intensiveert momenteel met een gedegen dealerplan de samenwerking met haar huidige dealers. Dealers worden zichtbaarder en tevens komt er een structuur waardoor de klant nog beter wordt bediend. Daarnaast groeit ook het aantal dealers van de Homburg-merken in Nederland en België.

In Nederland neemt met name de interesse voor een dealerschap van Hardi veldspuiten snel toe. Door de kwalificering van Hardi TwinForce luchtondersteuning in de hoogste driftreductieklasse ontstaat er meer vraag uit de (dealer)markt. Tevens groeien ook de dealerschappen van de overige A-merken van Homburg Holland zoals de (vernieuwde) Homburg Draincleaners, Väderstad zaai- en grondbewerkingsmachines en Garford schoffelmachines. Per 1 september gaat Homburg ook starten met de verkoop van kunstmeststrooiers van het Deense merk Bogballe.

Jack Thibaudier, directeur Homburg Holland: “Homburg Holland heeft de afgelopen jaren gekeken naar een slimme, duidelijke verkoopstructuur aangaande dealers. “In principe kan iedere dealer een Hardi veldspuit verkopen. Echter, samen met onze A dealers leveren wij een stuk kennis, training, service en onderhoud als meerwaarde. Deze dealers verkopen en servicen onze producten continu. De gebieden van een dergelijke A dealer zijn vastgesteld.
Daarbuiten opereren de B dealers die in hun eigen gebied zeker een Hardi dealer genoemd mogen worden en zich ook kunnen ontwikkelen tot een A dealer.
Tenslotte zijn er C dealers die als kleinere speler via de A dealer bij Homburg Holland de machines inkopen. Wij nemen dus zeker geen afscheid van dealers. De techniek van tegenwoordig vraagt echter om specifieke kennis van machines en de ontwikkelingen volgen zich razendsnel op. Daarom hebben wij voor onze dealers en klanten, dit plan ontwikkeld.”

Previous post Delaplace SAS in gerechtelijke vereffening
Next post Valtra lanceert 5de generatie tractoren
%d bloggers liken dit: