Massey Ferguson lanceert eenvoudige 4700 M mid-range tractoren

Massey Ferguson kondigde eerder deze week de introductie aan van de nieuwe MF 4700 M Serie, die drie nieuwe modellen omvat van 82 pk tot 100 pk. De trekkers kunnen optioneel uitgerust worden met een volledig nieuwe Dyna-2, 24 x 24 Powershift transmissie.

“Onze MF 4700 M Serie bouwt voort op het succes van de bestaande MF 4700 Serie, blijft uitgerust met de modernste technologie, en behoudt de voor Massey Ferguson belangrijke normen van eenvoudige bediening, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitsverhouding”, zegt Francesco Murro, directeur Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East.
“Deze mid-range tractoren bieden de juiste combinatie van uitrusting, comfort en prijs voor klanten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing om efficiënt te kunnen werken. Gebruikers kunnen de tractoren echter aanpassen aan hun specifieke behoeften met echte rendementsverhogende opties, zoals de volledig nieuwe Dyna-2 Powershift-transmissie met Speedmatching.”

Drie nieuwe modellen vervangen de bestaande MF 4700 Serie. Alle drie de trekkers worden aangedreven door de nieuwste AGCO Power Stage V, driecilinder motoren met een inhoud van 3,3 liter en een vermogen van 82 pk, 92 pk en 100 pk. De nieuwe 100 pk sterke MF 4710 M is nu het paradepaardje van de reeks, terwijl het vorige 75 pk-model niet meer leverbaar is.  Alle modellen van de nieuwe MF 4700 M-serie zijn leverbaar met cabines, de 2 kleinste modellen van de reeks kunnen ook worden gespecificeerd als Platform-versies.
De nieuwe Dyna-2 transmissie is een optie voor de hele reeks. Deze is standaard uitgerust met Speedmatching en wordt geleverd met de optie Brake-to-Neutral. Als alternatief kunnen gebruikers kiezen voor de bestaande 12 x 12 versnellingsbak, met mechanische shuttle of Powershuttle-optie.

%d bloggers liken dit: