Voorasvering op Massey Ferguson 3700 AL

Massey Ferguson lanceert een optionele voorasvering voor de MF 3700 AL trekkers.  De voorasvering zal het rijcomfort, de tractie en het rijgedrag van deze stabiele en veelzijdige tractoren verder verbeteren.

De geveerde vooras is geschikt voor alle modellen met een vermogen van 75 pk, 85 pk en 95 pk en kan worden gespecificeerd voor tractoren met een vlakke vloer of een lage cabine. De geveerde vooras is volledig geïntegreerd in de trekker, doet geen afbreuk aan de wendbaarheid en is compatibel met de fronthef en de aftakas, het subframe van de lader en de zwenkbare spatborden. Het systeem biedt ook +/- 45mm hoogteverstelling.

De geveerde vooras is centraal opgehangen, hydraulische cilinders zorgen voor vrije verticale beweging terwijl de accumulatorophanging schokken absorbeert. Door de vering van de vooras kunnen de wielen ook de grondcontouren nauwkeurig volgen, wat zorgt voor optimale tractie en stabiliteit en een verhoogd comfort.

De voorasvering kent 3 standen:

  • ‘Automatic’: de asophanging werkt automatisch zonder tussenkomst van de chauffeur.
  • ‘Manual’: De ophanging reageert niet, maar de chauffeur kan via een schakelaar de hoogte instellen (+/-45mm)
  • ‘Blocked’: de vering is vergrendeld in de laagste asstand, maar kan nog steeds vrij om het ophangpunt draaien voor precieze besturing.

De optie is vanaf nu te bestellen.

%d bloggers liken dit: