Overzicht 1 april grappen

Gisteren was het 1 april, traditiegetrouw doken op allerhande plekken goede en minder goede grappen op. Onze eigen grap van vorig jaar, in samenwerking met Agribumper, konden we moeilijk evenaren, en onze grap van dit jaar werd niet door iedereen even positief onthaald. Bij verschillende merken zagen we geslaagde grappen opduiken, we geven hier een overzicht. Heb je zelf een grap gezien die we niet vermelden, stuur ze ons dan gerust door!

Bij Amazone brachten ze niet alleen een eigen parfum uit, ook een nieuwe versie van de Pantera voor gebruik in tuinen werd gisteren gelanceerd. Krone, die stelden een eigen verreiker voor. De Krone BiG Lift heeft een hefvermogen van 3.500 kg en maximale hefhoogte van 9 meter. Het FJA, die investeerden in een eigen waterkanon voor komende betogingen. Fendt-dealer Dauchy leverde een Fendt 718 Gen6 bij de lokale politie, zodat ook in de velden kan worden gepatrouilleerd. Nog bij Fendt , daar werd een prototype van een eigen melkrobot voorgesteld. In de Profi lazen we over het influencer-optiepakket ‘IntelliStream” bij John Deere, verkrijgbaar op de 6R, 7R en 8R tractoren. Vredo waagt zich aan een nieuwe markt met hun amfibievoertuig Vredo VT Aqua 3.0.  Bij de Nederlandse collega’s van Landbouwmechanisatie wisten ze van de robotarm van het Belgische Wavebot, die vriendelijk naar andere trekker bestuurders zwaait.

Onze eigen mop viel niet bij iedereen in goede aarde. Via privéberichten op Facebook en via Whatsapp ontvingen we verschillende teleurgestelde reacties. Neen, we gaan niet met kabinet Demir in zee… We zouden graag al jullie grieven overbrengen en zorgen voor verbetering, maar het was maar een grap. Onze excuses bij wie aanstoot nam, en bedankt aan zij die met ons mopje konden lachen!

Aanvullingen: Enkele grappen bereikten ons niet op 1 april zelf, maar vullen bovenstaand lijstje mooi verder aan! Dewulf brengt een speciale editie van de Enduro uit: de Enduro Garnaal Edition., Door de schaarste aan Noordzee-garnalen swingen de prijzen de pan uit. Daarom heeft Dewulf besloten om de krachten te bundelen met de garnaalvissers aan de kustlijn, de ideale cocktail voor succes. Bij Väderstad denken ze aan warme zomers, met de SpaBad optie die de zaaimachines omtovert tot een jacuzzi.  Kröger Fahrzeugbau trekt de kaart van de duurzaamheid met hun nieuwe zijwanden voor hun schamelwagens, die bestaan uit bamboe. McHale, die houden rekening met klimaatsverandering. Ze ontwikkelden een pers voor extreem natte omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: