Agribumper breidt Toolbox reeks uit met nieuwe opties

AGRIBumper, de combinatie van een variabel frontgewicht met een veilige tractorbumper, brengt enkele opties uit voor de Toolbox-line. De BBQBox maakt het mogelijk vlees of groenten te grillen in het veld, de CoolBox houdt drank of lunchbox gekoeld op warme dagen.

De AGRIBumper ToolBox is een variabel frontgewicht met een maximaal gewicht tot 1.500 kg dat voorzien is van een 145 liter grote afsluitbare gereedschapskist. Met de steeds langere warme periodes in het voorjaar en de zomer, en de langere dagen van boeren en loonwerkers groeit de vraag naar oplossingen voor eten en drinken in het veld. AGRIBumper ontwikkelde voor die vraag de BBQBox en de COOLBox.

Met de BBQBox is het mogelijk om vlees, groenten en aardappelen te grillen zoals gekend op de traditionele BBQ. Het deksel van de box dient dan als werkblad of kan gebruikt worden als tafeltje. Het is ook mogelijk om trage bereidingen zoals ribbetjes te maken door de BBQBox te gebruiken met gesloten deksel. Zo doet de BBQBox dienst als smoker.

De COOLBox zorgt op hete dagen voor frisse drank en lunchbox door de actieve koeling van de inhoud. Hiervoor is de COOLBox voorzien van een koelcompressor. De temperatuur van de COOLBox kan via ISOBUS geregeld worden.

Beide opties zijn inserts voor de gereedschapskist van de AGRIBumper Toolbox, zodat deze in de andere seizoenen gewoon verder kan gebruikt worden. Voor wie helemaal wil genieten in het veld voorziet AGRIBumper ook de mogelijkheid om 2 kampeerstoelen te bevestigen aan de achterkant van de bumper.

Standaard is elke Agribumper voorzien van 2 grote LED dagrijlampen met geïntegreerd knipperlicht, in trekkerkleur gespoten zijvleugels en breedtemarkering. Bovendien is de Agribumper korter en steviger gebouwd dan andere systemen en is het gewicht altijd variabel.

 

%d bloggers liken dit: