Krone vernieuwt ISOBUS overzicht

Krone vernieuwt het ISOBUS-bedieningsoverzicht van hun machines op de ISOBUS terminals. Deze vernieuwing moet zorgen voor meer comfort bij het bedienen van de machines dankzij innovatieve visualisatie en een verbeterd overzicht.

Op het vernieuwde bedieningsoverzicht worden de machines voortaan dynamisch weergegeven met behulp van animaties en 3D-graphics. Op deze manier kan de bestuurder de actuele werkzaamheden van de machine op elk moment in detail volgen samen met de ingestelde waarden, waarvan de functies worden weergeven in de bovenste statusbalk. In de menubalk aan de zijkant kunnen de waarden worden ingesteld. Met behulp van tabbladen die onder de statusbalk zijn gerangschikt kunnen de verschillende machinefuncties, hun instellingen en de klantenteller worden opgeroepen. De vrij configureerbare multifunctionele balk onderaan het gebruikers overzicht is buitengewoon praktisch voor de chauffeur. De belangrijkste functies van de machine, zoals de werkhoogte of de hefhoogte, kunnen hier worden geplaatst en individueel worden ingesteld door waarden in te voeren.

Uniforme symbolen en bedieningen helpen ervoor te zorgen dat de chauffeur eenvoudig de weg vindt doorheen de instellingen en schermen en dat voor elke Krone-machine. Naast de intuïtieve display verschijnt nu het moderne gebruikersoverzicht met nog betere zichtbaarheid in een dag- en nachtmodus die is aangepast aan de respectievelijke lichtomstandigheden.

Het nieuwe ISOBUS-gebruikersoverzicht wordt geïntroduceerd in combinatie met een nieuwe, krachtigere computer. Het vernieuwde overzicht is in eerste instantie beschikbaar voor de Swadro TC 2000-hark. Binnen twee jaar zullen ook alle andere nieuwe ISOBUS-machines van KRONE worden uitgerust met het nieuwe gebruikersoverzicht.

%d bloggers liken dit: