4de editie Agridagen Ravels uitgesteld

De coronacrisis maakt het de organisatoren van beurzen en evenementen ook dit jaar niet gemakkelijk. Half januari heeft AgriBevents beslist om de Agridagen niet te laten doorgaan op 4, 5 en 6 maart. Het organisatieteam blijft echter niet bij de pakken zitten en stelt nu in overleg met de standhouders een nieuwe datum voorop. De beurs zal doorgaan van 20 tot en met 22 mei.

Met de beslissing om de beurs uit te stellen wil de organisatie alle betrokken partijen behoeden voor de mogelijke financiële gevolgen van een last minute afgelasting en ook het welzijn van de bezoekers, exposanten en medewerkers niet op het spel zetten. De beurs is voor 95% ingevuld, na een bevraging bij de standhouders werd uiteindelijk de datum van 20 tot en met 22 mei 2022 gekozen. Naar goede gewoonte gaat de beurs door op het Weelde Depot in Ravels.

 

%d bloggers liken dit: