ROC, de Italiaanse bouwer van bandharken, komt voor 80% in handen van de Kverneland Group. Hiermee vult Kverneland hun hooibouwlijn verder aan met bandharken.

De bandharken die ROC bouwt, zijn geschikt voor gewassen zoals luzerne, grasklaver maar ook voor gewoon gras. Dit soort machines ontbrak nog in het portfolio van de Kubota Group, waar de Kverneland Group deel van uitmaakt. Of de machines na de overname verder verdeelt worden onder de naam ROC, of ze als Kverneland en Kubota uitkomen is nog niet geweten.

De huidige eigenaren van ROC , de heer Denis Ubaldi en de heer Raffaele Ubaldi, zetten hun huidige rol in het bedrijf na de transactie voort. De gebroeders Ubaldi zijn ervan overtuigd dat deze deal  ROC versterkt. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden  om te groeien en aantrekkelijke nieuwe producten te ontwikkelen, Dit geeft nieuwe mogelijkheden en ondersteuning aan hun distributiepartners en klanten, en zal de verkoop verder versterken.

Of Ludo Pauwels, die ROC in België importeert, verder kan met het merk is nog onduidelijk.

 

%d bloggers liken dit: