CNH Industrial sluit fabrieken tijdelijk

CNH Industrial N.V. heeft gisteren aangekondigd dat het een aantal van zijn Europese productiefaciliteiten tijdelijk zal sluiten. Het gaat over fabrieken voor landbouwvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en aandrijflijnen.

Deze tijdelijk  sluiting is het gevolg van aanhoudende verstoringen van de onderdelenmarkt en tekorten aan kerncomponenten zoals halfgeleiders. CNH Industrial herziet voortdurend zijn productieschema’s als reactie op veranderingen in de markt en is van plan om de betrokken fabrieken in de maand oktober niet langer dan acht werkdagen te sluiten. De onderneming blijft zich inzetten om haar productieactiviteiten te optimaliseren om aan de aanhoudend sterke vraag te voldoen en haar dealers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Previous post Kverneland neemt ROC over
Next post Deutz-Fahr introduceert nieuwe Serie 6TTV
%d bloggers liken dit: