Deutz-Fahr introduceert nieuwe Serie 6TTV

Deutz-Fahr lanceert 4 nieuwe modellen in de 6TTV-serie. Bij de ontwikkeling besteedde Deutz-Fahr veel aandacht aan comfort voor de bestuurder, brandstofefficiëntie en lagere onderhoudskosten. 

De nieuwe serie 6 TTV wordt aangedreven door de nieuwste generatie zescilinder Deutz-motoren, variërend van 192 pk op de 6190 TTV tot 230 pk op de 6230 TTV (HD). Gekoppeld aan de nieuwe TTV-transmissie wordt een snelheid van 40km/u bereikt bij minder dan 1.200 motortoeren. De topsnelheid bedraagt 60km/u, en die wordt bereikt bij minder dan 1.800 tpm.

Het CleanOil hydraulisch circuit van de nieuwe 6 TTV serie is volledig gescheiden van de transmissieolie voor een maximale levensduur.  Load Sensing-systemen zijn verkrijgbaar met verschillende pompopbrengsen tot 210 l/min (model 6230 TTV HD). De fronthefinrichting met een capaciteit van 5.450 kg kan worden gekoppeld aan de DualSpeed PTO voorzijde, zodat de bestuurder het toerental kan wijzigen van 1000 naar 1000 ECO in het InfoCentrePro. De achterhef heeft een capaciteit tot 10.000 kg, hydraulische of automatische onderste stabilisatoren zijn optioneel verkrijgbaar. De nieuwe Serie 6 TTV kan af-fabriek voorzien worden van 3 frontlader klare opties. Ook kan de trekker samen met de ProfLine FZ80.1 frontlader besteld worden.

De MaxiVision 2-cabine die op de nieuwe Serie 7 en 8 wordt gebruikt, is nu verkrijgbaar met nieuwe functies zoals een uiterst veelzijdig montagesysteem voor extra monitors en een nieuwe pneumatisch geveerde stoel die tot 23° kan draaien en van een actieve klimaatregeling is voorzien.

De meest geavanceerde en verfijnde systemen voor automatische geleiding en telemetrie maximaliseren de productiviteit, besparen tijd en verminderen het verbruik. De Serie 6 TTV trekkers zijn ook TIM-ready. Met de iMonitor3 kan de bestuurder alle functies van de machine beheren. De nieuwe interface is intuïtiever en heeft nieuwe handige functies. Via XTEND kan de iMonitor het scherm draadloos overdragen op externe tablets. Hierdoor heeft de bestuurder een beter overzicht en kan hij aanpassingen aan werktuigen verrichten buiten de cabine, terwijl hij gebruik maakt van ISOBUS UT op de tablet. De nieuwe Serie 6 TTV biedt standaard een gegevensbeheerpakket en het eerste jaar gratis SDF Fleet Management.

%d bloggers liken dit: