Manitou groepeert aanbouwdelen

Voortaan zijn alle aanbouwdelen voor Manitou, Gehl en MustangbyMPanitou terug te vinden onder 1 merknaam:  Manitou Group Attachments. Voorheen was dit opgesplitst in Edge en Manitou. Deze groepering van merken past binnen de strategie van Manitou om het aanbod van de merken uit de groep te stroomlijnen en optimaliseren.

Enkele maanden geleden groepeerde Manitou al de reserveonderdelen onder 1 naam. Met de groepering van de aanbouwdelen zet de Manitou Group dit programma verder. Onder de naam Manitou Group attachements bevinden zich alle uitrustingsstukken ontworpen in Italië, de Verenigde Staten en India die gemaakt worden voor landbouw-, bouw-, mijnbouw- of logistieke toepassingen.

Wim Roose, Global Product Line Manager voor bijlagen, legt deze wijziging uit: “Ons doel is om op een meer samenhangende manier in te spelen op al de behoeften van onze gebruikers. Het bieden van een complete oplossing met kwaliteitsservice en de perfecte bevestiging voor hun behoeften is onze prioriteit. Dankzij ons ontwerpbureau, dat zich volledig bezighoudt met het ontwerp van hulpstukken, kunnen we op alle verzoeken reageren, ook op de nichemarkten. ”

Door al zijn middelen te bundelen, heeft Manitou Group zijn aanbod van aanbouwdelen geoptimaliseerd om zijn klanten steeds betere prestaties en innovatie te bieden bij het dagelijkse gebruik van hun machine. Dit aanbod is nu gemakkelijk te identificeren met een nieuw logo op alle 1.300 referenties in 17 productcategorieën.

 

%d bloggers liken dit: