Geen Foire de Libramont dit jaar

Na onder meer SIMA en Agritechnica schuift nu ook Foire de Libramont door naar volgend jaar. Die beslissing viel eerder deze morgen.

De beursorganisatie werkte achter de schermen aan verschillende scenario’s om de beurs dit jaar te kunnen laten doorgaan. Ook de Universiteit van Luik stak zijn schouders onder het project om de beurs in alle veiligheid te kunnen laten doorgaan. Omdat het Overlegcomité echter geen uitsluitsel kan geven over het al dan niet laten doorgaan van massa-evenementen in de zomermaanden kan de organisatie van Libramont niet anders dan de beurs opnieuw een jaar uitstelllen.

“De Beurs van Libramont brengt jaarlijks ongeveer 200.000 bezoekers samen. Het is daarom moeilijk, zo niet onmogelijk, om de beurs in redelijke hygiënische en operationele omstandigheden te organiseren. Dit is een belangrijke agrarische en economische gebeurtenis voor Wallonië, voor de samenleving, voor onze boeren, onze fokkers, onze producenten. Ook dit jaar wordt de beurs gemist. Vanaf nu zijn onze inspanningen gericht op 2022! ” – Organisatie Foire de Libramont

Previous post Dezeure Bronto XL krijgt update
Next post Kuhn streeft naar hogere voerkwaliteit bij update van persen
%d bloggers liken dit: