Dezeure Bronto XL krijgt update

Dezeure geeft hun Bronto XL een update. De lichtgewicht mengmesttank krijgt onder meer een nieuwe telescoopas en een software-update.

Dezeure zette enkele jaren geleden in op gewichtsverlies voor de Bronto mengmesttanks en lanceerde de Bronto XL. Deze polyester mengmesttank kent een lager eigen gewicht zodat meer nuttige lading kan meegenomen worden of bij een zelfde volume de bodemdruk wordt verlaagd. Deze tank krijgt nu een update. Dezeure ontwikkelde samen met hun assenleverancier een nieuwe telescoopas die de eerste wielen 70cm naar buiten laat schuiven. Hierdoor wordt het gewicht van de tank over een grotere oppervlakte verspreid. De telescoopas bestaat uit 2 zware hydraulische cilinders per wiel. Om de bodemdruk verder te verlagen kan de Bronto XL uitgerust worden met een bandendrukwisselsysteem.

De software om de Bronto XL aan te sturen krijgt ook een update. Hierdoor is de tank nog eenvoudiger te bedienen. Ook kan er nog preciezer geïnjecteerd worden. Ook sectieschakeling behoort tot de mogelijkheden. Dezeure ontwikkelde ook een nieuwe zuigarm die bovenop de Bronto XL kan gemonteerd worden

%d bloggers liken dit: