Manitou groepeert onderdelen

De Manitou Group gaat voortaan de wisselstukken voor de verschillende merken in de groep onder 1 merknaam naar buiten brengen. Onderdelen voor Gehl, Manitou en Mustang by Manitou worden gegroepeerd onder de noemer “Manitou Group Parts”.

Met het groeperen van de verschillende onderdelenlijnen wil de Manitou Group enerzijds het voor de gebruikers gemakkelijker maken om onderdelen te bestellen, anderzijds wil de groep hun impact op het milieu verminderen.  Omdat de onderdelen onder 1 naam verdeeld worden kan de Manitou Group besparen op verpakkingsmateriaal zodat de ecologische voetafdruk van het bedrijf daalt, maar er wordt ook bewust gekozen voor minder bedrukking om inkt te besparen en minder plastic als verpakkingsmateriaal. Ook worden alles gebruikte (kartonnen) dozen 100% recycleerbaar.

Manitou Group Parts herneemt alle 500.000 onderdelen-referenties die nu gehanteerd worden in 1 catalogus. Bijna 200 werknemers zorgen voor de verdeling van de onderdelen van uit 9 logistieke centra in Frankrijk, Italië, Rusland, Brazilië, Singapore, India en Zuid-Afrika.

Previous post Bouwland bemesten met Schouten
Next post Nieuwe slijtdelen voor Pöttinger cultivators
%d bloggers liken dit: