Agribex 2021: de datum is geprikt

Het voorbije jaar gooide de corona-pandemie de beurskalender serieus overhoop. Beurs na beurs werd uitgesteld, en later geannuleerd. Ook voor het begin van 2021 bleven de gevolgen niet uit. De organisatie van Agribex ziet echter licht aan het einde van de tunnel en heeft een datum vastgelegd voor de editie van dit jaar. 

Fedagrim, de organisator van de beurs, is er van overtuigd dat iedereen uitkijkt naar de eerste grote post-corona-beurzen, om samen met collega’s nieuwe machines te kunnen bekijken, veeprijskampen bij te wonen en bij te praten bij een koffie of een pint. Daarom legde de organisatie de beurs vast van 8 tot 12 december 2021. De beurs wordt een dag ingekort, maar de themadagen zoals de Professionele Dag en de Ladies Day staan opnieuw op het programma. Ook komen de thema-eilanden opnieuw aan bod.

Afspraak begin december op de Heizel!

%d bloggers liken dit: