Door de overname van Cross Farm Solution (CFS) voegt Pöttinger een heel pakket aan machines voor mechanische onkruidbestrijding toe aan hun gamma. Volgens de Oostenrijkse fabrikant is dit een logische stap om hun portfolio te vervolledigen.

Door veranderende wetgeving en een stijgende vraag van de consument naar duurzaam gekweekt voedsel groeit de interesse in mechanische onkruidbestrijding. Voor Pöttinger is dit segment een interessante aanvulling op hun grondbewerkings- en zaaimachinegamma. De machines van CFS, waaronder vingerwieders, schoffelmachines en lepeltjeswieders, voldoen aan alle eisen van Pöttinger op gebied van gebruiksgemak, capaciteit, en betrouwbaarheid.  Naast de producten van CFS neemt Pöttinger ook de werknemers en de fabriek over.

De introductie van de CFS machines in Pöttinger kleuren is voorzien voor 1 augustus, in de lente volgt meer nieuws over de verschillende machines.

%d bloggers liken dit: