Deutz-Fahr vult 5-reeks TTV verder aan

Deutz-Fahr lanceerde in 2019 al een 5-serie smalspoor TTV trekker. Deze wordt nu aangevuld met de 5D TTV trekkers in standaard spoorbreedte.

5D TTV studio

De Deutz-Fahr 5D TTV reeks kent 5 modellen, gaande van 88 tot 113 pk. De modellen 5090 en 5100 kunnen zowel een 3-als een 4-cilinder motor krijgen, de 5110. bestaat enkel als 4-cilinder. De FARMotion motoren voldoen aan de StageIIIb normen. De continu variabele TTV-transmissie is volledig in eigen huis ontworpen. Dankzij zijn innovatieve structuur bereikt de nieuwe TTV-transmissie onder bepaalde omstandigheden tot 100% mechanisch vermogen, wat de hoogste trekkracht en het hoogste rendement garandeert. Een maximumsnelheid van 40 km/u kan worden bereikt met een motortoerental van slechts 1730 tpm, dat ook kan worden ingesteld met de twee beschikbare programmeerbare cruise-control snelheden.

De nieuwe 5D TTV wordt standaard geleverd met drie aftakassnelheden (540/540E/1000) met een verwisselbare as. De standaard hefinrichting garandeert een maximaal hefvermogen van 4310 kg en is voorzien van een elektronische bediening, inclusief een dansonderdrukking. De optionele fronthef bereikt een hefvermogen van 2880 kg. Als optie zijn ook de frontaftakas en een gesynchroniseerde achteraftakas leverbaar. Standaard zijn de trekkers voorzien van een open-center hydraulisch systeem met een olieopbrengst van 84l/min. Optioneel kan ook een loadsensing hydraulisch systeem met een pompopbrengst van 100l/min voorzien worden.

De 4-stijlen cabine biedt een goed zicht op de omgeving en aangekoppelde werktuigen. Standaard is de cabine voorzien van airco en cabinevering op hydro-silent blocs. Uniek in het segment is de ergonomische MaxCom-armsteun die naast de MaxCom-hendel en een kruishendel ook drie vrij programmeerbare knoppen en een scrollwiel bevat die eenvoudig te programmeren zijn voor gepersonaliseerde instellingen. De 5D TTV reeks kan optioneel voorzien worden van alle componenten en functies voor precisielandbouw en smart farming. Alle applicaties voor precisielandbouw en smart farming worden geïntegreerd in de iMonitor 3. Deze monitor wordt ook gebruikt om ISOBUS toestellen aan te sturen.

 

 

%d bloggers liken dit: