Mijlpaal voor New Holland: 30.000ste grootpakkenpers loopt van de band

In 1987 begon New Holland aan de productie van grootpakkenpersen, 33 jaar later liep in Zedelgem de 30.000ste van de band.  De 30.000ste balenpers draagt een gedenksticker die New Holland speciaal heeft gemaakt om deze mijlpaal te vieren.

Bijna 1.000 per jaar, dat is het aantal grootpakpersen dat de afgelopen 33 jaar in Zedelgem van de band liepen. Een cijfer dat New Holland leider maakt in het segment van de grootpakkenpersen. De 30.000ste pers was een BigBaler 1290 Plus, die een gedenksticker mee kreeg als aandenken aan deze mijlpaal.

Carlo Lambro, New Holland Brand President, verklaart: “Het behalen van de mijlpaal van 30.000 grootpakpersen is een enorme prestatie voor New Holland, en vooral voor alle mensen die deze rijke nalatenschap van innovatie hebben opgebouwd en onze grootpakpersen tot op de dag van vandaag op de eerste plaats hebben gehouden. Mijn dank gaat uit naar de mensen hier in Zedelgem die de balenpersen van de toekomst ontwerpen en bouwen voor onze klanten over de hele wereld en die zo deze nalatenschap springlevend houden”

Luigi Neirynck, New Holland Plant Manager bij Zedelgem, zei: “Dit is een indrukwekkende prestatie en iedereen hier bij de Zedelgem-fabriek is enorm trots dat de BigBalers die hier zijn ontworpen en gebouwd, nog steeds de toon aanvoeren in de sector. We investeren voortdurend in de meest geavanceerde productietechnologieën en werken volgens World Class Manufacturing-principes, die tot de hoogste standaarden voor het geïntegreerde beheer van fabrieken en processen behoren. Het resultaat is de constante hoge kwaliteit van elke machine die van onze productielijn rolt.”

Het New Holland Centre of Harvesting Excellence in Zedelgem vormt al het hart van de oogstwereld sinds Leon Claeys in 1906 de deuren van zijn machinewerkplaats opende. Evenals de topseries van de New Holland-maaidorsers en -veldhakselaars, worden de bekroonde BigBaler grootpakpersen in Zedelgem ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Het geavanceerde  productontwikkelingsproces, in combinatie met de uitgebreide expertise op het gebied van ontwikkeling, techniek en productie van de toegewijde medewerkers van de faciliteit,
zorgt ervoor dat de BigBaler-serie overal ter wereld de toon blijft aanvoeren.

Previous post In the picture…Luc Wittevrongel
Next post Imants voegt krukasspitmachine toe aan hun gamma
%d bloggers liken dit: