Nieuwe zware rupstrekker bij Fendt

Sinds enkele dagen is er bij Fendt een teaserfilmpje te zien waarin (groot) nieuws aangekondigd wordt. Ondertussen lekten er al enkele details uit…

Zo zou er in het najaar onder meer een nieuwe zware rupstrekker met variabele transmissie getoond worden. De type-aanduiding is intussen gekend: Fendt 1167 Vario MT. Zoals de typenummer laat blijken zal er onder de motorkap, die de nieuwe lijn mee krijgt, een motor zitten met een vermogen onder of rond de 700 pk. Wie de fabrikant is van de variabele transmissie is nog niet gekend.

Naast de nieuwe rupstrekker komt er ook een vernieuwde 200 Vario-lijn, met zowel een standaard trekker als een smalspoor versie, en naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe 800 Vario-lijn. Meer informatie verwachten we in oktober.

%d bloggers liken dit: