Agrifac geeft Condor een update voor 2020

Begin 2020 komt Agrifac met een nieuwe generatie Condor. De nieuwe zelfrijder krijgt een vergelijkbaar design als de Condor Endurance. Onder de kap zit een Stage V motor. De nieuwe veldspuit wordt Condor V gedoopt.

De Condor V krijgt het gekende StabiloPlus chassis voor een stabiele werking en het GreenFlowPlus systeem zorgt voor continu druk op de leidingen voor accuraat spuitwerk. Verschillende uitvoeringen met onder andere een bredere spoorbreedte (WideTrackPlus) en hogere bodemvrijheid (ClearancePlus) zorgen er voor dat de zelfrijder in de meest uiteenlopende omstandigheden kan ingezet worden. Naast diverse mogelijke opties en uitvoeringen is de Condor V ook nog eens NEED Farming-ready, wat spuiten op plant niveau mogelijk maakt.

De Condor V is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar

%d bloggers liken dit: