AVR houdt dit weekend een tweede editie van de Green Select Days. Tijdens deze tweedaagse wordt ook meteen de nieuwe locatie van het AVR Green Select Center geopend. De Green Select Days worden afgesloten met een veiling ter voordele van de Warmste Week.

AVR lanceerde vorig jaar hun Green Select merk. Machines die de stempel “AVR Green Select” dragen zijn grondig geïnspecteerd en waar nodig gereviseerd. De machines krijgen nadien 1, 2 of 3 sterren, waarbij verschillende niveau’s van garantie horen. Ook machines van andere fabrikanten worden via AVR Green Select aangeboden. De Green Select machines krijgen nu een eigen locatie, dicht bij de hoofdzetel in Roeselare. Tijdens deze editie van de Green Select Days worden een aantal tweedehands machines geveild, de opbrengst van de veiling schenkt AVR aan de Warmste Week. De veiling wordt in goede banen geleid door Auctim.

‘Wat AVR typeert, is dat we als familiebedrijf ondanks onze groei een warme en toegankelijke speler blijven. Dichtbij onze klanten en dealers staan, maakt deel uit van onze identiteit en is volgens ons de sleutel tot blijvend succes en duurzame groei,’ duidt Maarten De Smet, Sales & Marketing Director.

‘Dat hartelijke aspect willen we verder doortrekken. Na enkele interne inzamelingen voor het goede doel, zochten we een ludieke manier om een versnelling hoger te schakelen,’ vertelt Stein Rommelaere, AVR Green Select Manager. ‘In de AVR Green Select Days vonden we de ideale combinatie om het nuttige aan het zinvolle te koppelen: een veiling van tweedehandsmachines waarbij we de opbrengst schenken aan het goede doel. Een AVR-machine in de markt, een tevreden klant en een schenking aan het goede doel: win-win-win.’

%d bloggers liken dit: