Fliegl maakt balentransport efficiënter

Fliegl introduceert met de SZS 300 BL Ultra een efficiente manier om snel stro-, hooi- en voordroogbalen te transporteren over grote afstanden. De oplegger heeft een maximaal toegelaten massa van 29 ton en is 13 meter lang. Een geïntegreerde ladingbeveiliging maakt laden en transport eenvoudig en veilig. 

De Fliegl SZS 300 BL Ultra is een tandemas oplegger voor sneltransport. Met een lengte van 13 meter en een breedte van net minder dan 2,5 meter kunnen veel balen op korte termijn getransporteerd worden. Het leeggewicht van de wagen is ongeveer 8.800kg, goed voor bijna 20 ton nuttige lading. Met 385/65-R22.5 banden loopt de wagen rustig en zuinig op de weg, maar kan hij ook gemakkelijk op harde stoppels rijden. De SZS 300 BL Ultra is voorzien van een stevig dekzeil met geïntegreerde spanriemen links en rechts dat ervoor zorgt dat de getransporteerde balen eenvoudig en effectief worden vastgezet. Bovendien vermindert het dekzeil aan de lange zijden het materiaalverlies tijdens het rijden aanzienlijk. De Fliegl SZS 300 BL Ultra kan individueel worden geconfigureerd met hydraulische ladingzekering rechts of links. De stijve zijde is intern verstevigd , wat stabiliteit garandeert en dient als stop bij het laden. De oplegger wordt eenvoudig bediend via een enkelwerkende manuele bediening. Met deze gebruiksvriendelijke bediening kan de chauffeur het hydraulische ladingzekeringssysteem nauwkeurig en moeiteloos bedienen om de lading veilig vast te zetten.

YouTube player
%d bloggers liken dit: