Ekobot en Homburg Belgium tekenen distributeursovereenkomst voor België

Ekobot mechanische onkruidbestrijding

Ekobot AB en Homburg Holland kwamen eerder al overeen dat Homburg de autonome robotsystemen van de Zweedse fabrikant in Nederland zouden vertegenwoordigen. Diezelfde overeenkomst is nu ook getekend voor de vertegenwoordiging in België via Homburg Belgium.

Homburg Belgium zal niet alleen de marketing en verkoop op de Belgische markt verzorgen, maar ook oplevering van nieuwe robots, training, ondersteuning en service voorzien, en instaan voor reserveonderdelen en garantie afhandeling. De samenwerking gaat per direct van start. In Nederland is al gestart met het inrichten van demopercelen en Homburg Belgium zal dit ook doortrekken naar België.

“De uitbreiding van Ekobot naar België is een logische stap die wij samen met Homburg zetten. Wij kijken echt uit naar de samenwerking met Homburg, die over uitgebreide kennis beschikt van de lokale markt en begrijpt welke apparatuur de moderne landbouw het beste optimaliseert”, zegt Jonas Eklind, CEO van Ekobot.

“Wij zijn blij dat we Ekobot ook kunnen toevoegen aan het aanbod van Homburg Belgium omdat er zeker ook in België substantiële kansen zijn voor een autonoom robotsysteem voor mechanische onkruidbestrijding en spotspraying. Dit zal dan ook gaan bijdragen aan de verdere groei van Homburg in België”, vult Jack Thibaudier, CEO van Homburg, aan.

 

%d bloggers liken dit: