Vernieuwde en overzichtelijke ISOBUS VT layout voor Bogballe

Tijdens Agritechnica 2023 toonde Bogballe A/S een nieuwe en overzichtelijke touch-oplossing voor ISOBUS-strooiers. De vernieuwde ISOBUS VT layout maakt de bediening van de Bogballe strooiers eenvoudiger, overzichtelijker, mooier en gebruiksvriendelijker. Dankzij de nieuwe layout kunnen alle belangrijke functies direct via het display worden bediend.

De nieuwe VT layout is vergelijkbaar met de Totz computer. De knoppen met symbolen komen overeen met de Bogballe Totz. De essentiële functies worden gemarkeerd met een kader. Al deze parameters kunnen direct worden geselecteerd en bewerkt door erop te klikken. De vier functiesymbolen kunnen ook direct worden geselecteerd, waardoor het niet meer nodig is om door menustructuren te gaan. Hierdoor is een overzichtelijke bediening mogelijk, worden onjuistheden verminderd en is de bediening eenvoudiger en duidelijker. Onderdeel van de nieuwe software is ook het nieuwe dynamische kopakkerstrooisysteem voor werkbreedtes van 27 – 42 m, maar hiervoor is de optionele uitrusting Section Control Dynamic vereist. Deze software is beschikbaar voor alle kleuren-touchscreens met een resolutie van 280 x 280 pixels.

Bestaande gebruikers van een Bogballe ISOBUS Gen II-strooiers, geproduceerd vanaf 2018, kunnen de software-update gratis downloaden van de website van Bogballe. Zo wordt de strooier met de nieuwste functies uitgerust. Het downloaden van de software is gratis.

%d bloggers liken dit: