Om hun 175ste verjaardag te vieren introduceert AVR voor het eerst een schaalmodel van de Puma. Het model, dat gebouwd wordt door Marge Models, belooft gedetailleerd te worden. Er komt ook een limited edition van de Puma 4.0, met zijn eigen versie in miniatuur. 

175 jaar geleden werd de basis gelegd voor wat we nu kennen als één van de grootste merken in de aardappelsector. Om dit jubileum te vieren brengt AVR, in samenwerking met Marge Models, een miniatuurversie van de Puma vierrijige zelfrijder uit. Net zoals alle andere modellen van bij Marge Models zal ook de Puma voorzien zijn van de nodige details en bewegende delen. Later dit voorjaar zal het model in voorverkoop komen, de effectieve modellen zullen beschikbaar zijn tegen het najaar.

Er komt ook een limited edition van de Puma 4.0 om het jubileum te vieren. Ook van deze versie zal een miniatuur gemaakt worden, die in beperkte oplage beschikbaar zal zijn.

%d bloggers liken dit: