Tijdens Agritechnica onthulde New Holland de CR11 rotormaaidorser, die eveneens de gouden medaille bij de Innovation Awards won.  Giampiero Vietti, lid van het CNH Industrial Design Team, ontwierp niet alleen de echte machine, maar bouwde ook eentje uit Lego Technic. Lego nam het ontwerp op in hun LEGO IDEAS, met een beetje geluk komt de machine effectief ook uit als bouwdoos.

De Lego Technic CR11 is zo ontwikkeld dat hij bewegende onderdelen heeft, zoals het maaibord, motor en wielen. De machine werd opgenomen in de LEGO IDEAS. Als het pakket voldoende steun verzameld, dan kan de bouwdoos ook effectief in productie komen. Voor het zo ver is moeten 10.000 mensen het project steunen, waarna het door Lego zelf doorgelicht wordt om te kijken of productie effectief mogelijk is.

Wil je dit project steunen? Dat kan door hier te klikken!

 

Beelden: Lego Ideas

%d bloggers liken dit: