Zowel Case Ih als Steyr brengen veel nieuws mee naar Agribex. Beide merken delen een stand in Hall 5 in Brussel. De highlight is de Case IH Farmall 75C Electric, die in Hannover de Farm machine of the Year award won in zijn categorie. Bij Steyr is het de 6340 Terrus CVT die de blikvanger is. 

In de gekende rood-witte Steyr kleuren zal niet enkel de 6340 Terrus CVT te zien zijn, maar ook de nieuwe Steyr Plus serie is terug te vinden op de stand. Met vijf modellen van 80-120 pk vervangt deze nieuwe reeks het Kompakt-gamma, dat is een naam terug die bij veel Belgische boeren bekend zal zijn. Naast de 340 pk sterke Terrus toont Steyr ook de 6280 Absolut CVT met 280 pk en de 150 pk sterke 6150 Profi CVT. In de Absolut-reeks toont Steyr ook een Kommunal Edition, uitgerust met een AgXtend XPA elektrisch onkruidbestrijdingssysteem.

“We kijken er naar uit om de sterkste STEYR ooit te tonen aan de bezoekers van Agribex”, zegt Matthias Claerbout, Marketing Manager voor STEYR Benelux. “Behalve onze mooie line-up aan tractoren voorzien we ook de nodige gadgets voor onze trouwe klanten, met niet te vergeten een uniek geschenk voor de aanwezige dames tijdens de Ladies Day op 7 december. Voor de Ladies Day hebben we ook 2 Steyr en 2 Case Ih trekkers ingeschreven in de verkiezing van de Meest Vrouwvriendelijke trekker.”

Case IH

Bij Case IH staat er naast de Farmall 75C Electric ook een Optum 340 CVXDrive AFS Connect en een Puma 260 AFS Connect op de stand. Daarnaast krijgen ook de Vestrum-serie en de smalspoor Quantum N tractoren de nodige aandacht. Net als bij de Quantum V-, F- en CL-varianten is deze serie verkrijgbaar in vijf modellen van 80-120 pk. Case Ih toont ook de geüpgradede U-serie voorladers. De Farmlift-updates zullen worden vertegenwoordigd door een Farmlift 742 (4,2 ton hefvermogen / 7m hefhoogte) en ook de nieuwste LB 436 HD balenpers zal te zien zijn, voorzien van gebruikersinterface- en duurzaamheidsupgrades en een nieuw lastafhankelijk hydraulisch systeem.
“Het is fantastisch om de Farmall 75C elektrische trekker zijn debuut op de Benelux-markt te kunnen geven, maar we hebben ook veel andere ontwikkelingen om bezoekers uit de hele Benelux te laten zien, en kijken ernaar uit om met hen over alle nieuwe modellen en features te praten op Agribex”, zegt Matthias Claerbout.

Case IH en Steyr zijn terug te vinden op Agribex in Hall 5 – Stand 5300-5302

%d bloggers liken dit: