Yokohama met nieuwe hybride band naar Agritechnica

Yokohama Off-Highway Tires komt naar Agritechnica 2023 en brengt een prototype mee. Daarnaast stelt de fabrikant zijn diverse portfolio tentoon met het merk Alliance. De bandenpresentatie omvat innovatieve en technologisch geavanceerde banden, zoals de Alliance Agri Star II en Alliance 372+ voor tractoren, de Alliance 590 zware radiale flotatieband voor werktuigen en de Alliance 389+-flotatieband voor trailers.

Een prototype van een innovatieve hybride band voor tractoren wordt ook gepresenteerd. Deze band combineert het beste van twee werelden. Speciale technologieën die zijn gebruikt voor deze band overbruggen effectief het gat tussen het land en de weg – voor de beste geschiktheid voor werkzaamheden op het land, wegtransport en voor een zeer lange levensduur.

“Ons internationale team van bandenexperts kijkt ernaar uit om alle belangstellende bezoekers te verwelkomen. Met de unieke Stratified Layer Technology (SLT) van de Agri Star II en flotatietechnologie zoals te zien is bij de Alliance 590, Alliance 372 en de Alliance 389+, zijn verlengde tractie, een langere levensduur van de band en effectieve bodembescherming enkele van de belangrijkste eigenschappen van de band die in onze stand worden uitgelicht”, aldus Angelo Noronha, President Europe bij ‎Yokohama Off-Highway Tires.

%d bloggers liken dit: