Dewulf trekt ook naar Agritechnica met nieuws. Op Potato Europe stelde de fabrikant de nieuwe Certa plantcombinatie voor, in Hannover is het de beurt aan de MB 34 kistenvuller. Daarnaast neemt Dewulf ook de Enduro en een éénrijige wortelrooier mee naar de beurs.

Het grote nieuws op de stand van Dewulf op Agritechnica is de MB 34 kistenvuller. De opvolger van de Miedema MB 33 krijgt niet alleen een nieuwe look, maar de ingenieurs namen ook de productvriendelijkheid, de capaciteit en het energieverbruik onder handen. De machine is geschikt voor kistlengtes van 120 tot 260 cm en wordt volledig elektrisch aangedreven. Via het 4,3 inch-scherm, bekend van de ML 80-reeks, kan vanaf nu onder meer de productdetectie-afstand ingesteld worden. De vulband, die voorzien is van stuursnaren, kan afhankelijk van de vulcapaciteit proportioneel verplaatst worden.

Naast de nieuwe MB 34 neemt Dewulf ook de nieuwe Certa plantcombinatie voor. Deze machine werd voorgesteld op Potato Europe, en is nu voor het eerst ook te zien op een indoorbeurs. Voor het rooien is er een Enduro te zien op de stand. Maar niet alleen aardappelen bij Dewulf, met de P3K Profi wordt ook een de worteltelers gedacht. Deze éénrijige gedragen klembandrooier is voorzien van een driedelige afvoerelevator  voor een optimale vulling van kisten of kippers.

 

 

%d bloggers liken dit: