2 innovaties van Dewulf op Potato Europe

Dewulf toont op Potato Europe 2 nieuwigheden. De beurs gaat dit jaar opnieuw door in ons land, traditiegetrouw op de terreinen in Kain bij Doornik. De fabrikant toont een nieuwe plantmachine en aanvulling op het gamma stortbunkers.

Op de Dewulf-stand zal vooral de nieuwe pootmachine Certa 40 Integral in het oog springen. Om de machine in detail te ontdekken nodigt de fabrikant iedereen uit op de stand, maar wat we nu al weten is dat de nieuwe bekerpootmachine past binnen de filosofie van Dewulf om grondbewerking, poten en aanaarden in één werkgang te combineren. Ook een optimale gewichtsverdeling tussen trekker, bunker en machine in het algemeen staan hierbij centraal.

Daarnaast wordt er ook binnen het inschuurdomein, meer bepaald de stortbunkers, een aantrekkelijke aanvulling op het gamma geïntroduceerd. Zo is de MH 241 nu beschikbaar met Scotts Evolution, een vooruitstrevende reinigingsmodule van de hand van de Britse fabrikant. Deze productvriendelijke oplossing stelt gebruikers in staat om heel wat grond uit te zeven zonder dat stenen en kluiten een probleem vormen. De demomachine op Potato Europe zal onder meer uitgerust zijn met 8 Scotts Evolution-rollen, gevolgd door 7 PU-rollen met Clean-Boost.

Dewulf neemt natuurlijk ook deel aan de rooi- en inschuurdemonstraties. Voor het rooien wordt een Enduro, RA3060 en Kwatro ingezet, bij het inschuren toont de fabrikant onder meer een MH 241 met dubbele steen- en kluitenscheider, ML 1980 X-stream hallenvuller, MC 1780 & MC 780S transportbanden en twee ME 100 opvoerbanden.

%d bloggers liken dit: