Tweedehands kopen is geen schande meer. Meer en meer fabrikanten nemen de tweedehandsmarkt van hun machines zelf in de hand. AVR lanceert hiervoor een nieuw merk, AVR Green Select. Het merk wordt gedragen door een heel team dat instaat voor grondige controle en revisie van de machines.

“De tweedehandsmarkt is een volwaardige markt op zich en verdient ook die toewijding,” zegt Maarten De Smet, AVR Sales & Marketing Director. “Je kan er oplossingen bieden voor elk budget en elke situatie én je geeft er je oudere machines – die nog perfect kunnen uitvoeren waarvoor ze gemaakt werden – een tweede leven.”

Het AVR Green Select team onderwerpt elke machine die onder het merk AVR Green Select verkocht wordt, aan een grondige inspectie en indien nodig revisie. De machines krijgen nadien 1, 2 of 3 sterren, waarbij verschillende niveau’s van garantie horen. Ook machines van andere fabrikanten zullen via AVR Green Select aangeboden worden.

Om de lancering van het AVR Green Select-merk in de kijker te zetten, organiseert AVR op zaterdag 15 en zondag 16 juli de allereerste AVR Green Select Days.

%d bloggers liken dit: