Snel losse producten vegen en verzamelen met VDMJ Apple Grab

Bij het laden, lossen en verwerken van producten als appels, maar ook aardappelen, (witloof)wortels of uien valt er wel al eens wat op de grond. Om het opruimen van dit verlies te vergemakkelijken ontwikkelde VMDJ de Apple Grab. Deze maakt opruimen snel en gemakkelijk en draagt zo bij tot een veiligere werkplek.

Overal waar (bulk)producten be- of verhandeld worden, komen er zaken op de grond terecht. Het opruimen van gevallen hardfruit, aardappelen, wortels of uien is vervelend werk dat tijd vraagt. Daarnaast verhoogt het risico op arbeidsongevallen door struikelgevaar. De nieuw ontwikkelde Apple Grab van VMDJ maakt van het opruimen van deze producten kinderspel. De Apple Grab is een optie voor de VMD Heavy Duty borstels, en bestaat in werkbreedtes van 1,5, 2 en 2,5 meter. De Apple Grab bestaat uit metalen plaatjes, die achteruit omhoog klappen wanneer er appels (of ander materiaal) onder door rollen, maar niet vooruit kunnen klappen zodat de verzamelde vruchten niet kunnen wegrollen. De borstelharen van VMD Heavy Duty verzamelt zo de appels, wortels, uien of aardappels en houdt deze vast tot waar ze gedeponeerd kunnen worden.

De VMD Heavy Duty met Apple Grab optie kan ook gebruikt worden voor algemeen veegwerk (van bvb granen, kuilvoer etc) en bij het sneeuwruimen op het erf en toegangswegen.

YouTube player
%d bloggers liken dit: