Fliegl breidt reeks borstels uit

Fliegl voegde recent een nieuw type veegborstel aan hun programma toe. De KEH 700 is een compacte, robuuste veegborstel met een diameter van 700 mm en bestaat in 3 werkbreedtes.

De KEH 700 is zoals de andere Fliegl borstels hydraulisch aangedreven. De aandrijfmotor zit ingewerkt in de borstelas zodat deze beschermd is voor beschadiging. Door de interne montage blijft de buitenbreedte van de machine beperkt en kan er dichter tegen muren en obstakels geborsteld worden. Voor een lange levensduur van de machine is de behuizing uit warm gegalvaniseerd staal gemaakt. De borstel is enkel leverbaar met een driepuntsbok en kan zowel in de fronthef als achteraan de trekker worden aangebouwd. Voor de diepteregeling zijn er 2 zware volrubber steunwielen voorzien. Door het ontbreken van een opvangbak blijft de machine bij frontaanbouw zeer kort bij de trekker wat hem zeer geschikt maakt voor veegwerk in de wegenbouw. De combinatie van versterkte kunststof bezemharen en de grote diameter zorgen voor een agressief veegwerk. De Fliegl KEH 700 is standaard hydraulisch zwenkbaar en is beschikbaar in werkbreedtes van 2,30 m , 2,80 m en 3,30 m.

 

%d bloggers liken dit: